Henrik Risager ansat som ny salgschef

Henrik Risager er ansat som ny salgschef i nyoprettet stilling hos Hornbaek A/S.

Henrik Risager har mere en 20 års erfaring fra byggevarebranchen. Han har tidligere været ansat i Cembrit, og senest kommer han fra en stilling som salgschef i Moland Gruppen, hvor han havde ansvaret for facadebeklædning. Henrik Risager har i sin tid i branchen både beskæftiget sig med projektorienteret salg og med salg til forhandlere.

”Henrik Risager er allerede et kendt ansigt på kædeniveau i de danske trælastkæder, og det har været en afgørende faktor i udvælgelsen af Henrik som vores nye salgschef”, fortæller direktør Brian Jepsen, og afslutter, ”Vi er utroligt glade for at have fået Henrik med på holdet. Det giver os mulighed for at sætte endnu mere fokus på et tæt og dynamisk samarbejde med vores kunder”.

”Jeg er i øjeblikket i gang med et introforløb, hvor jeg skal arbejde mig ind på et for mig helt nyt produktområde. Jeg ønsker at komme helt tæt på alt lige fra produkt til salg, og i den forbindelse er jeg også i fuld gang med at besøge vores kunder rundt omkring i landet,” fortæller Henrik Risager og fortsætter ”Jeg ser frem til at blive en integreret del af holdet, og jeg glæder mig til at tage fat i opgaven med at fastholde og udbygge den allerede stærke position Hornbaek har på markederne for trælister samt bordplader og hylder.”

Henrik Risager er allerede i fuld gang med at møde kunder, men tager også gerne imod relevante spørgsmål fra kunder, som han endnu ikke har haft lejlighed til at tale med. Henrik kan kontaktes direkte på hra@hornbaek.com eller tlf. 28968848.